Ha úgy érzi, elakadt valamilyen nehézség megoldásában, vagy újra és újra ugyanaz a probléma jelenik meg, a szakszerű pszichológiai segítség kiutat jelenthet.

Erdélyi DáErdélyi Dávid Pszichológus Budapest XI. Kerületvid vagyok, pszichológus, képzésben lévő pár- és családterapeuta és szexuálpszichológus jelölt.

Pszichológusként, tanácsadói munkám során megtanultam, hogy mindannyiunkban vannak fel nem fedezett erőforrások, melyek megfelelő gondozással a felszínre hozhatók és segítenek a fejlődésben, növekedésben.

Biztos vagyok benne, hogy önben is van rejtett erő, melyet közösen megismerhetünk és felhasználhatunk annak érdekében, hogy előrejusson életének azon területein, ahol úgy érzi lemaradt, vagy megrekedt.

Keressen bátran, hogy elkezdhessük ezt a felfedezést.

Az online pszichológiai segítségnyújtás mára közel évtízedes történetre tekint vissza. Bár mindenképpen különbözik a hagyományos ülésektől, a virtuális tanácsadás is hatékony.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy a növekvő stresszel mindenki meg tudjon küzdeni. A párkapcsolatokra is sokkal több nyomás nehezedik ebben a feszült időszakban. Ezekben segíthet az online tanácsadás, amely az izoláció és bizonytalanság leküzdéséhez járul hozzá.

Kétségei vannak az online tanácsadással kapcsolatban?

Olvassa el saját élménybeszámolómat

Az online tanácsadás, a személyes verzióhoz hasonlóan egyéni esetén 60, párterápia esetén 90 perces. A fizetés átutalással oldható meg. Az első alkalmon féláron vehet részt.

Minden út az első lépéssel kezdődik. A pszichológiai tanácsadást elkezdeni nem kell, hogy nehéz legyen.

Amiben segíteni tudok önnek

Rövid tanácsadás

30 perc, 6 000 Ft

Rövid beszélgetések friss, aktuális problémák feltárására megoldások és megküzdések keresése

Izoláció

Feszültség

Munkahelyi problémák

Egyéni tanácsadás

 60 perc, 11 000 Ft 

Párkapcsolati gondok

Önbizalom

Kiégés

Karriertanácsadás

Leválás az eredeti családról

Munkahelyi problémák

Párterápia
90 perc, 22 000 Ft

Érzelmi távolság

Féltékenység

Szexualitás

Párkapcsolati krízisek

Megcsalás


Kapcsolatfelvételi Adatok

Erdélyi Dávid Pszichológus XI. Kerület

Telefon: +36306047230

Email cím és Skype azonosító: erdelyi.david@icloud.com