Erdélyi Dávid vagyok, pszichológus, szupervízióban lévő pár- és családterapeuta. Pszichológusként a lelki problémákkal való megküzdést a hegymászáshoz hasonlónak látom. Lehet, hogy néha az ember lejjebb csúszik, de az erőt, amelyet mászás közben kiépített, már nem veszti el. Magam is jelentős hegyeket tudva a hátam mögött, első kézből tudom, értő odafigyeléssel, és a szaktudásom alkalmazásával képes vagyok valódi segítséget nyújtani klienseimnek. Forduljon hozzám bátran, hogy együtt küzdhessünk meg gondjaival.

Az online pszichológiai segítségnyújtás mára közel évtízedes történetre tekint vissza. Bár mindenképpen különbözik a hagyományos ülésektől, a virtuális tanácsadás is hatékony.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy a növekvő stresszel mindenki meg tudjon küzdeni. A párkapcsolatokra is sokkal több nyomás nehezedik ebben a feszült időszakban. Ezekben segíthet az online tanácsadás, amely az izoláció és bizonytalanság leküzdéséhez járul hozzá.

Az online tanácsadás, a személyes verzióhoz hasonlóan egyéni esetén 60, párterápia esetén 90 perces. A fizetés átutalással oldható meg. Az első alkalmon féláron vehet részt.

Még soha nem voltam pszichológusnál

Amiben segíteni tudok önnek

Egyéni tanácsadás
60 perc, 10 000 Ft

Szorongás

Párkapcsolati gondok

Önbizalom

Kiégés

Karriertanácsadás

Leválás az eredeti családról

Párterápia
90 perc, 20 000 Ft

Érzelmi távolság

Féltékenység

Szexualitás

Párkapcsolati krízisek

Megcsalás

Lépjen kapcsolatba velem